一番質高い CMT-Level-II 試験問題集

最も有効なCMT Association CMT-Level-II試験問題集を利用し、試験にうまく合格します。

最近更新時間:2021-07-27

問題と解答:全 264 問

最新バージョン:V12.35

ダウンロード制限:無制限

購買オプション:"オンライン版"
価格:¥7500 

CMT-Level-II認定試験のキーポイントをとらえる問題集、試験合格を簡単にします。

CMT Association CMT-Level-II認定試験の要求に関心を寄せて、最新かつ質高い模擬問題集を準備します。問題集のすべての質問回答もCMT-Level-II実際試験の問題類型も専門家によって研究されます。それで、受験者は試験の流れを慣れ、試験の専門知識を速く把握することができます。

100%返金保証

Tech4Examは、顧客の間で初めて合格率99.6%を達成しています。 弊社は製品に自信を持っており、面倒な製品を提供していません。

  • 高品質試験問題集参考書
  • 三つバージョンは選択可能
  • 十年の優位性
  • 365日無料アップデット
  • いつでもどこで勉強
  • 100%安全なショッピング体験
  • インスタントダウンロード:弊社システムは、支払い後1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスに送付します。(12時間以内に届けない場合に、お問い合わせください。注意:ジャンクメールを確認することを忘れないでください。)

CMT-Level-II オンライン版

CMT-Level-II Online Test Engine
  • 学習を簡単に、便利オンラインツール
  • インスタントオンラインアクセス
  • すべてのWebブラウザをサポート
  • いつでもオンラインで練習
  • テスト履歴と性能レビュー
  • Windows/Mac/Android/iOSなどをサポート
  • オンラインテストエンジンを試用する

CMT-Level-II ソフト版

CMT-Level-II Testing Engine
  • インストール可能なソフトウェア応用
  • 本番の試験環境をシミュレート
  • 人にCMT-Level-II試験の自信をもたせる
  • MSシステムをサポート
  • 練習用の2つモード
  • いつでもオフラインで練習
  • ソフト版キャプチャーをチェックする

CMT-Level-II PDF版

CMT-Level-II PDF
  • 印刷可能なCMT-Level-II PDF版
  • CMT Association専門家による準備
  • インスタントダウンロード
  • いつでもどこでも勉強
  • 365日無料アップデート
  • CMT-Level-II無料PDFデモをご利用
  • PDF版試用をダウンロードする
質問 1:
Which of the following is NOT a basic principle of cycles?
A. Alternation
B. Summation
C. Synchronicity
D. Harmonicity
正解:A

質問 2:
If 300 shares traded at a certain price which of the following conclusions cant be drawn from this given situation?
A. Traders could determine the resistance zones
B. Traders could determine the price at which supply and demand were equalized
C. Traders would record four bars at that price
D. Traders could determine the support
正解:C

質問 3:
__________ is a perception bias that arises when you are attempting to take a guess at something about which you have limited information.
A. Saliency
B. Anchoring
C. Framing
D. Sunk-cost
正解:B

質問 4:
Which of the following is an important point in interpreting chart patterns?
A. Chart pattern interpretation is based solely on the current pattern and ignores the prior trend
B. Chart patterns should be interpreted separately from trendline analysis
C. Longer-term patterns are more valid than shorter patterns
D. Topping patterns usually have smaller price ranges and take longer to build
正解:C

質問 5:
Which of the following must every MTA Member and Affiliate comply with?
A. All of the above
B. Rules promulgated by the MTA Board of Governors
C. MTA Constitution
D. MTA By-laws
正解:A

質問 6:
What is the MTA's position with respect to knowledge of client and employer information:
A. All information pertaining to any lawful activity of past or present clients or employers must be kept in confidence
B. The MTA Code of Ethics does not apply to confidentiality of unlawful client or employer activity
C. The MTA Code of Ethics is silent on client and employer confidentiality so members must refer to laws/rules promulgated by regulatory authorities
D. Only knowledge of current clients and employers must be kept in confidence
正解:A

質問 7:
Which of the following is an INCORRECT interpretation of the candlestick piercing pattern?
A. It is preceded by a market uptrend
B. The greater the penetration into the price levels of the prior day's real body, the greater predictive power
C. It is the opposite of the dark cloud cover
D. It is a bullish reversal pattern
正解:A

質問 8:
A Harami most closely resembles what "western" charting pattern?
A. Inside day
B. Gap
C. Outside day
D. Andrew's Pitchfork
正解:A

Tech4Examテストエンジンを選ぶ理由

セキュリティ&プライバシー

我々は顧客のプライバシーを尊重する。McAfeeセキュリティサービスを使用して、お客様の個人情報および安心のために最大限のセキュリティを提供します。

365日無料アップデート

購入日から365日無料アップデートをご利用いただけます。365日後、更新版がほしく続けて50%の割引を与えれます。

返金保証

購入後60日以内に、試験に合格しなかった場合は、全額返金します。 そして、無料で他の製品を入手できます。

インスタントダウンロード

お支払い後、弊社のシステムは、1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスにお送りします。 2時間以内に届かない場合に、お問い合わせください。