一番質高い NCSE-Core 試験問題集

最も有効なNutanix NCSE-Core試験問題集を利用し、試験にうまく合格します。

最近更新時間:2021-07-25

問題と解答:全 193 問

最新バージョン:V12.95

ダウンロード制限:無制限

購買オプション:"オンライン版"
価格:¥7500 

NCSE-Core認定試験のキーポイントをとらえる問題集、試験合格を簡単にします。

Nutanix NCSE-Core認定試験の要求に関心を寄せて、最新かつ質高い模擬問題集を準備します。問題集のすべての質問回答もNCSE-Core実際試験の問題類型も専門家によって研究されます。それで、受験者は試験の流れを慣れ、試験の専門知識を速く把握することができます。

100%返金保証

Tech4Examは、顧客の間で初めて合格率99.6%を達成しています。 弊社は製品に自信を持っており、面倒な製品を提供していません。

  • 高品質試験問題集参考書
  • 三つバージョンは選択可能
  • 十年の優位性
  • 365日無料アップデット
  • いつでもどこで勉強
  • 100%安全なショッピング体験
  • インスタントダウンロード:弊社システムは、支払い後1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスに送付します。(12時間以内に届けない場合に、お問い合わせください。注意:ジャンクメールを確認することを忘れないでください。)

NCSE-Core オンライン版

NCSE-Core Online Test Engine
  • 学習を簡単に、便利オンラインツール
  • インスタントオンラインアクセス
  • すべてのWebブラウザをサポート
  • いつでもオンラインで練習
  • テスト履歴と性能レビュー
  • Windows/Mac/Android/iOSなどをサポート
  • オンラインテストエンジンを試用する

NCSE-Core ソフト版

NCSE-Core Testing Engine
  • インストール可能なソフトウェア応用
  • 本番の試験環境をシミュレート
  • 人にNCSE-Core試験の自信をもたせる
  • MSシステムをサポート
  • 練習用の2つモード
  • いつでもオフラインで練習
  • ソフト版キャプチャーをチェックする

NCSE-Core PDF版

NCSE-Core PDF
  • 印刷可能なNCSE-Core PDF版
  • Nutanix専門家による準備
  • インスタントダウンロード
  • いつでもどこでも勉強
  • 365日無料アップデート
  • NCSE-Core無料PDFデモをご利用
  • PDF版試用をダウンロードする
質問 1:
An administrator needs to move a Nutanix host from one cluster to another.
Which step should the administrator take after evacuating VMs from the host to be moved?
A. In Prism, highlight the host in the Hardware pane and select Remove Host
B. From the Task menu in Prism, select Licensing hen delete the host license.
C. From the Task menu in Prism, select Cluster details, then un-check the host from the list
D. In Prism, highlight the host in the Hardware pane and select Remove from Metadata Ring
正解:A

質問 2:
An SE needs to size a new project that requires offsite backup but not remote disaster recovery. The prospect requires an RTO of 48 hours, RPO of 4 hours, and the ability to restore from the past 5days of backups. The prospect's data change rate is 1%.


How should the SE configure Sizer for this scenario?
A. Option C
B. Option A
C. Option D
D. Option B
正解:C

質問 3:
A guest VM should be able to tolerate simultaneous failure of two nodes or drives.
What are the minimum requirements for the Nutanix cluster?
A. 3 nodes with cluster RF 3 and container RF 3
B. 3 nodes with cluster RF 3 and container RF 2
C. 5 nodes with cluster RF 3 and container RF 3
D. 5 nodes with cluster RF 2 and container RF 3
正解:C

質問 4:
Compared to a 3-tier architecture, Which two benefits does Nutanix bring to an organization? (Choose two.)
A. Ability to avoid generational infrastructure silos using modem life cycle management
B. Tedious sizing of compute and storage requirements
C. IT complexity with outdated infrastructure, processes, and skill sets in silos
D. Elimination of siloed storage with file, block and object storage in a single platform
正解:A,D

質問 5:
How long must data be 'write-cold' before Erasure Coding can begin optimization?
A. 1 days
B. 7 days
C. 6 hours
D. 1 hours
正解:B

質問 6:
An administrator needs to configure Acropolis File Service (AFS). The administrator is setting up AFS for the first time on the Nutanix cluster.
How many file services VMs are created by default?
A. 2
B. 4
C. 3
D. 1
正解:C

質問 7:
An SE builds a sizer scenario for a prospect's remote site running on an NX-1365S-G5.
Using only the sizer BOM. which two actions can be performed? (Choose two.)
A. Review workload sizing details
B. Review power consumption requirements
C. Reference the HCL for additional SKUs relevant to the configuration
D. Review budgetary pricing
E. Review applicable discounts from deal registration
正解:A,C

質問 8:
An administrator needs to make sure an RF2 cluster can survive a complete rack failure without negatively effecting workload performance. The current cluster configuration consists of the following:
* 30 nodes: distributed 10 nodes per rack across three 42U rack
* Each nodes is configured with 40TB usable storage all flash (Cluster Total 1.2 PB Usable)
* Current cluster utilization is 900TB storage
Which configuration changes should be made to make sure that the cluster meets the requirements?
A. Expanse the cluster by adding 9 nodes to a new 42U rack
B. Expanse the cluster by adding 2 additional nodes per rack, 6 nodes total.
C. Expanse the cluster by adding 3 additional nodes per rack, 9 nodes total.
D. Expanse the cluster by adding 8 nodes to a new 42U rack
正解:A

Tech4Examテストエンジンを選ぶ理由

セキュリティ&プライバシー

我々は顧客のプライバシーを尊重する。McAfeeセキュリティサービスを使用して、お客様の個人情報および安心のために最大限のセキュリティを提供します。

365日無料アップデート

購入日から365日無料アップデートをご利用いただけます。365日後、更新版がほしく続けて50%の割引を与えれます。

返金保証

購入後60日以内に、試験に合格しなかった場合は、全額返金します。 そして、無料で他の製品を入手できます。

インスタントダウンロード

お支払い後、弊社のシステムは、1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスにお送りします。 2時間以内に届かない場合に、お問い合わせください。