一番質高い C_BW4HANA_24 試験問題集

最も有効なSAP C_BW4HANA_24試験問題集を利用し、試験にうまく合格します。

最近更新時間:2021-07-26

問題と解答:全 100 問

最新バージョン:V12.75

ダウンロード制限:無制限

購買オプション:"オンライン版"
価格:¥7500 

C_BW4HANA_24認定試験のキーポイントをとらえる問題集、試験合格を簡単にします。

SAP C_BW4HANA_24認定試験の要求に関心を寄せて、最新かつ質高い模擬問題集を準備します。問題集のすべての質問回答もC_BW4HANA_24実際試験の問題類型も専門家によって研究されます。それで、受験者は試験の流れを慣れ、試験の専門知識を速く把握することができます。

100%返金保証

Tech4Examは、顧客の間で初めて合格率99.6%を達成しています。 弊社は製品に自信を持っており、面倒な製品を提供していません。

  • 高品質試験問題集参考書
  • 三つバージョンは選択可能
  • 十年の優位性
  • 365日無料アップデット
  • いつでもどこで勉強
  • 100%安全なショッピング体験
  • インスタントダウンロード:弊社システムは、支払い後1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスに送付します。(12時間以内に届けない場合に、お問い合わせください。注意:ジャンクメールを確認することを忘れないでください。)

C_BW4HANA_24 オンライン版

C_BW4HANA_24 Online Test Engine
  • 学習を簡単に、便利オンラインツール
  • インスタントオンラインアクセス
  • すべてのWebブラウザをサポート
  • いつでもオンラインで練習
  • テスト履歴と性能レビュー
  • Windows/Mac/Android/iOSなどをサポート
  • オンラインテストエンジンを試用する

C_BW4HANA_24 ソフト版

C_BW4HANA_24 Testing Engine
  • インストール可能なソフトウェア応用
  • 本番の試験環境をシミュレート
  • 人にC_BW4HANA_24試験の自信をもたせる
  • MSシステムをサポート
  • 練習用の2つモード
  • いつでもオフラインで練習
  • ソフト版キャプチャーをチェックする

C_BW4HANA_24 PDF版

C_BW4HANA_24 PDF
  • 印刷可能なC_BW4HANA_24 PDF版
  • SAP専門家による準備
  • インスタントダウンロード
  • いつでもどこでも勉強
  • 365日無料アップデート
  • C_BW4HANA_24無料PDFデモをご利用
  • PDF版試用をダウンロードする
質問 1:
When modeling a characteristic, which SAP BW/4HANA feature are intended to reduce the physical data volume? (2 answer)
A. Enhanced master data
B. Compounding
C. Transitive attribute
D. Reference characteristic
正解:C,D

質問 2:
What must you do if you want to use an object from BI Content?
A. Copy the BI Content object into the customer name space.
B. Convert the object from A version to D version.
C. Identify the BI Content objects in SAP HANA studio.
D. Activate the object in the Data Warehousing Workbench.
正解:D

質問 3:
What are key capabilities of SAP Agile Data Preparation Note: There are 3 correct answers to this question.
A. Data exporting
B. Data retention
C. Data cleansing
D. Data compliance
E. Data acquisition
正解:A,C,E

質問 4:
Which objects can be affected by the key date in a BW query? Note: There are 2 correct answers to this question.
A. Text variables
B. Key figures
C. Hierarchies
D. Attributes
正解:C,D

質問 5:
You set up the 2LIS_02_ITM (Purchasing Line Item) data source in SAP ERP using the logistics cockpit. Afterward, you successfully run the initialization into SAP BW/4HANA.
Your delta load into SAP BW/4HANA shows zero records even though new purchase orders were created. How do you explain that the delta records do NOT appear in SAP BW/4HANA?
A. A reinitialization for sales orders in SAP ERP was triggered using the logistics cockpit, which deleted the purchase order item initialization.
B. Purchasing extractors in SAP ERP were set up with Queued Delta update mode and the collective run job was NOT scheduled.
C. All old purchase orders in SAP ERP were archived overnight before the delta loads.
D. Another SAP BW/4HANA system already picked up the new purchase orders using a delta load
正解:B

質問 6:
You loaded a 5 MB table from a source system to SAP BW/4HANA.
How do you explain that the size of the table is reduced to 1 MB?
A. The target is defined as row store without delta merge execution.
B. The target is defined as column store and a delta merge job was executed.
C. The target is defined as row store and a delta merge job was executed.
D. The target is defined as coiumn store without delta merge execution.
正解:B

質問 7:
Which query property do you set to minimize the initial run time for the query read mode?
A. Read data when you navigate or expand hierarchies.
B. Read all data at once.
C. Cache is inactive.
D. Read data individually from InfoProvider.
正解:A

質問 8:
Why can tasks be executed faster if the application uses SAP HANA as a database?
A. The database layer takes over tasks of the application layer.
B. The application layer takes over tasks of the user interface layer.
C. The application layer takes over tasks of the database layer.
D. The user interface layer takes over tasks of the application layer.
正解:A

Tech4Examテストエンジンを選ぶ理由

セキュリティ&プライバシー

我々は顧客のプライバシーを尊重する。McAfeeセキュリティサービスを使用して、お客様の個人情報および安心のために最大限のセキュリティを提供します。

365日無料アップデート

購入日から365日無料アップデートをご利用いただけます。365日後、更新版がほしく続けて50%の割引を与えれます。

返金保証

購入後60日以内に、試験に合格しなかった場合は、全額返金します。 そして、無料で他の製品を入手できます。

インスタントダウンロード

お支払い後、弊社のシステムは、1分以内に購入した商品をあなたのメールボックスにお送りします。 2時間以内に届かない場合に、お問い合わせください。